By Leth

Specialfremstillede produktholdere

Alle vores produkter er fremstillet i Danmark for at sikre både kvalitet og arbejdsforhold

 
Specialfremstillede produktholdere - By Leth
Specialfremstillede produktholdere - By Leth
Specialfremstillede produktholdere - By Leth

Vil du også fremvise dine produkter på den bedste måde?

Hos By Leth er vi specialister i specialfremstillede produktholdere i træ, som har et æstetisk og unikt udtryk. Vi sørger for, at dine produkter fremstår på den bedste måde, og blive mere attraktiv for jeres kunder.

Vores produkter er håndlavet med respekt for naturen. På den måde kan du være sikker på at udstille dine produkter med god samvittighed. Vores ekspertise indenfor design af træ gør også, at vi kan lave specialfremstillede produktholdere og standere efter dit ønske. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

Vi sætter os sammen med dig, hvor du kan komme ideer til hvordan dine produktstandere skal se ud. Derefter kan vi sammen designe løsninger, som fremhæver både produktet og virksomhedens budskab. Vi udfører først designet, når du er tilfreds. Herefter vil du få en pris og tidshorisont for dine varer.

Vi tror på, at æstetik og funktionalitet sagtens kan gå hånd i hånd, når man sælger et produkt. Der er rigtig vigtigt at ens produkter fremstår på den bedste måde i en butik, og det kan vi selvfølgelig hjælpe med. Igennem tiden har træ haft en vigtig rolle i design af interiør og indretning. Det skyldes, at træ har et tidløst og varmt udtryk. Dette unikke udtryk er også kendetegnet for design fra Skandinavien. Hos By Leth benytter vi os kun af træ, som er FSC- mærket, Det betyder, at træet kommer fra et bæredygtigt skovbrug.

Forneden er eksempler på specialfremstillede produktholdere

En af vores kunder har ønsket en produktholder til bordkort i forskellige størrelser. Produktholderne blev udført i dansk egetræ med afrundede kanter. Vi har designet produktholderne således, at opmærksomheden ikke bliver afledt fra menuen.

Her ses en produktstander til printet kunst, som vi har speciallavet. Kunden ønskede en lys stander, så derfor valgte vi træsorten ask.

Det med småt:

Ved bestilling betales halvdelen af betalingen. Det resterende beløb betales herefter, den / de ønskede vare / varer afleveres.ris og leveringstid afhænger af kundens ønsker. Da vores produkter er håndlavede, kan udformning, træsort og antal have en påvirkning.

Kontakt os

By Leth

Håndlavet dansk design

Privatlivspolitik

12 + 12 =

By Leth - Håndlavet dansk design

“Alle By Leth-produkter er bygget på respekt for råvarerne og det gode håndværk.”